Wat wij doen

Box & Fit

Deze les is een tussenstap van conditie-en krachttraining naar Boxing. Iedere les is er aandacht voor alle spieren in ons lichaam, kracht en conditie. De trainers geven iedere training verschillende oefeningen waarmee iedereen op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd. Nieuwsgierig? Meld je aan voor een proefles.

Je leert de basis van boksen. Verschillende combinaties, basis technieken en ook de bokszakken worden gebruikt. Allemaal op een vriendelijke en recreatieve manier. Er wordt niet op het hoofd geraakt, we leren je wel incasseren ;-) Dit maakt je ook mentaal meer weerbaar en sterker. De lessen worden verzorgt door trainers die zelf naast hun fitness opleiding ook een achtergrond hebben in de vechtsport branche.

We gebruiken het boksen in deze lessen echt als middel. Het is ongeveer 50/50 als het gaat om high intensity training (HIT) en boksen. Je wordt fit en sterk door deze lessen.

Voor verdere verdieping van de technieken verwijzen we je graag door naar de Box & Technics lessen op woensdag. Of de Boxing lessen op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Geïnteresseerd om bij ons te komen trainen? Meld je dan aan!
Aanmelden