Wat wij doen

Boxing

Boksen is al jaren een zeer effectieve manier van trainen. Bij boksen worden aanwezige krachten doelmatig toepast om de spiermassa, de coördinatie tussen handen, ogen en voeten en de conditie te vergroten. Oftewel, door middel van boksen kan het lichamelijke prestatievermogen worden vergroot.

Dit is de reden dat veel recreatiesporters de bokssport kiezen als (aanvulling op hun) trainingsprogramma. Het hele lichaam komt in actie, wat spierarbeid vereist en een intensivering betekent van de ademhaling, het zenuwstelsel en de bloedsomloop.

Ook het skelet en de organen moeten een (grote) belasting kunnen opbrengen. Door eigen ervaring met kickboksen en boksen verzorgen wij trainingen met professionele technieken.

Er wordt met en niet tegen elkaar getraind, waarbij veiligheid centraal staat. Tijdens het boksen zal dan ook geen contact met het hoofd zijn. Bokstraining is zowel voor mannen als vrouwen (van jong tot oud en van welk niveau dan ook) een leuke en extra sportieve uitdaging.

Op dinsdag, donderdag avond en zaterdag ochtend wordt er Boxing gegeven. Deze lessen zijn gericht op deelnemers die reeds bekend zijn met boksen. Mocht je nog geen ervaring hebben dan kun je het beste starten met een les Box & Fit.

Neem gerust contact met ons op om hierover te sparren ;-)

Geïnteresseerd om bij ons te komen trainen? Meld je dan aan!
Aanmelden