Wat wij doen

Group Training

Voor iedereen op ieder niveau, dus ook voor JOU! Iedereen kan een proefles meedoen met de groepslessen om te kijken of het iets voor jou is. De lessen worden gegeven door een van onze opgeleide trainers. Iedere trainer heeft zijn eigen specialiteiten, deze worden ingezet tijdens de lessen.

In het rooster zie je dat er veel verschillende lessen worden gegeven. Hieronder vind je een korte beschrijving van iedere les. Zo kun je kijken welke les het beste bij jou aansluit. Toch is het soms ook leuk om een training te proberen buiten je ‘comfort zone’.

In iedere les komen alle spieren in het lichaam aan bod op het gebied van kracht en conditie. Alle lessen zijn methodisch en all-round. Van beginner tot gevorderde sporter, iedereen op elk niveau vindt zijn uitdaging in onze lessen.

Onze trainingen zijn €9,- per les. Voor meer info, kijk bij ‘tarieven’.

BBB
The old school Buik Benen Billen les. Waarbij de nadruk ligt op de spieren van de BBB. Een ideale les om je spiermassa en conditie te verbeteren. Pas op! De volgende dag is spierpijn gegarandeerd ;-)

Box & Technics
Tijdens deze les ligt de focus op de techniek van het boksen. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan de kracht en conditie. De trainer zal in deze les extra aandacht leggen op de techniek waardoor het tempo iets lager ligt dan bijvoorbeeld de box & fit lessen.

Circuittraining
De naam zegt het al. Een training waarin verschillende oefeningen in een circuit worden aangeboden. Aandacht voor alle spiergroepen en conditie gecombineerd. Iedere week een andere les, laat je verrassen wat de trainer heeft voorbereid!

WOD (Work out of the Day)
PRE CROSSFIT. HITT en circuittraining in een les! Crossfit is een training die heel pittig is en zeker niet voor iedereen is weg gelegd. Wij bieden het stapje voor crossfit aan met de WOD les. Wil jij een level hoger dan de circuittraining dan is dit jouw les.

De Box & Fit en Boxing lessen zijn beschreven in de buttons rechts.

Geïnteresseerd om bij ons te komen trainen?
Meld je hieronder aan voor een proefles of bel 010-210 94 82!
Aanmelden