Wat wij doen

Personal Training

Haal het maximale uit uzelf!
Uw lichaam protesteert. Onder begeleiding van uw personal trainer lukt het om nog één keer alles te geven tijdens de laatste oefening en… yes, een nieuw persoonlijk record! Laat ons samen met u het maximale uit uw lichaam halen. De personal trainers van BK Personal Training weten als geen ander hoe u te motiveren. Samen met u bepalen we met welke sportvormen u al uw doelstellingen behaalt.

Trainers van topniveau
Onze personal trainers draaien al jaren mee op topniveau. Echte vakmensen in het trainen van kracht, uithoudingsvermogen, vechtsporten of simpelweg om uw conditie op peil te houden. Dat staat zwart op wit. Al onze trainers hebben de benodigde papieren op zak. Fijn om te weten.

Hoe werkt het..?
Uw betere en fittere 2.0-versie. Dat is hét doel van BK Personal Training. Voor wij uw persoonlijke plan kunnen samenstellen, moeten we als eerste weten wie we voor ons hebben. Daarom: het BK Personal Training stappenplan.

 • 1. Intakegesprek
  In een kennismakingsgesprek brengen we uw wensen en doelen in kaart.
 • 2. Fit-test
  Met een fit-test meten we u van binnen en buiten. Fysieke kracht, uithoudingsvermogen en gewicht. Laat u niet afschrikken door de eerste resultaten. De cijfertjes zijn slechts het begin van uw persoonlijke programma. Vanaf hier wordt alles beter. Die belofte maken wij u!
 • 3. Offerte
  Wat wilt u doen? U kiest zelf de sportvorm die leidt naar uw ultieme doel. Wij ontwikkelen vervolgens een waterdicht programma. Afhankelijk van uw fitheid en beschikbaarheid uiteraard.
 • 4. Facturatie
  Tevreden met ons plan van aanpak? Dan zenden we u een factuur met alle afspraken. Deze betaalt u vooraf. Zo heeft u altijd een stok achter de deur bij het behalen van uw doelstellingen.
 • 5. Training
  Alles op de rit? Let’s go! Wij gaan ervoor. Uiteraard op een verantwoorde manier. Door uw programma stapsgewijs op te bouwen, voorkomt u vervelende blessures en werkt u efficiënt naar dat ene grote doel.
 
Geïnteresseerd om bij ons te komen trainen? Meld je dan aan!
Aanmelden