Wat wij doen

Voeding

Voldoende bewegen en regelmatig jezelf in het zweet werken is een goede basis voor een gezonde leefstijl. Toch is dit niet het enige wat nodig is. Om iedere ochtend op te staan met veel energie, lekker in je vel zitten en veel van je lichaam vragen kan alleen als je ook goed voor je ‘innerlijke-ik’ zorgt.

Als we alleen maar voorbereid en voorverpakt voedsel en drinken nuttigen, zonder regelmaat en wel regelmatig het uiterste vragen van ons lichaam…dan zal je lichaam gaan protesteren. Er is in deze tijd veel te vinden over gezonde voeding, heel veel zelfs! Zo veel dat we soms door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Bij iedereen werkt het lichaam anders en daarmee ook de manier waarop we goed voor onze ‘innerlijke-ik’ kunnen zorgen.

De trainers van BK zijn gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren op het gebied van voeding. Om een doel te behalen is het belangrijk dat we alle pijlers aanpakken; bewegen, voeding en ontspanning. Wil jij weten wat wij kunnen betekenen voor jou? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake. Samen kunnen we kijken welke begeleiding jij nodig hebt op het gebied van coaching en/of training.

Wij werken met natuurlijke producten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Er is ook een optie om met supplementatie te werken, alleen als dit nodig is.

Geïnteresseerd om bij ons te komen trainen? Meld je dan aan!
Aanmelden