Wie wij zijn

Wij zijn een team van gepassioneerde en gediplomeerde trainers met een uitgebreid pakket aan trainingen en begeleiding van hoge kwaliteit. Wij zijn uitstekende motivators, altijd eerlijk en indien nodig hard en confronterend, en kunnen ook fungeren als vertrouwenspersoon. Wij bieden een helpende hand en een stok achter de deur bij het behalen van sportieve doelstellingen en algehele fitheid.

"Winnaars zijn niet de mensen die nooit falen, maar de mensen die niet opgeven".

Bij BK personal training en lifestyle coaching ben je verzekerd van een juiste en verantwoorde trainingsopbouw volgens het NASM OPT model waarin veiligheid en systematische opbouw hoog in het vaandel staan. Door onze specialiteit op het gebied van lifestyle-verandering bereiken wij resultaten die op lange termijn doorwerken en vol te houden zijn. Het streven naar een bepaalde sportieve uitdaging/doelstelling vergt een totale commitment, doorzettingsvermogen en indien nodig aanpassing/verandering van levenswijze.

Door sporten en bewegen maakt het lichaam gelukshormonen (endorfinen) aan. Dit is niet alleen gezond, maar geeft dus ook nog eens een goed gevoel. Onze trainingen geven dan ook gegarandeerd een positieve boost, wat een mooie motivatie kan zijn om meteen te beginnen!

Specialismen: krachttraining, sport-specifieke training, afvallen, kettlebell, boksen.

 

Leer ons kennen

Ben Kinds

Wie droomt er als klein jongetje nou niet van; later profvoetballer te worden. Ook ik was niet anders. Met voorbeelden als Hans van Breukelen en Romário ben ik opgegroeid tot een ware sportfanaat, waarbij voetbal altijd de boventoon heeft gevoerd. Op 14-jarige leeftijd heb ik er voor gekozen met kickboksen (waar ik ook wedstrijden in deed) en tennissen (op regionaal niveau) te stoppen, om uitsluitend bezig te kunnen zijn met mijn voetbalcarrière. Ik werd aangenomen in de jeugdopleiding van mijn droomclub, Feyenoord. Dit waren 4 fantastische, succesvolle en leerzame jaren, waarin ik in de lichting van o.a. Robin van Persie en Rafael van der Vaart 2 jaar jeugdinternational ben geweest. Op mijn 18e besloot ik de overstap te maken naar voetbalclub Sparta Rotterdam, waar ik binnen een maand onder toenmalig trainer Frank Rijkaard met de eerste selectie mocht trainen.

Mijn droom viel in duigen toen ik toen ik op mijn 20e moest besluiten mijn profcarrière door chronische liesklachten definitief te beëindigen. Het is mentaal heel zwaar om fysiek onvermogen en blessures te accepteren, zeker als je iets zo graag wilt. Het heeft dan ook even geduurd voordat ik dit heb kunnen verwerken en de knop positief kon omzetten. De machteloosheid en frustratie die ik in deze periode gevoeld heb, hebben er in ieder geval voor gezorgd dat ik deze bij anderen wil voorkomen.

Vervolgens heb ik als amateurkeeper nog ongeveer tien jaar op het hoogste niveau van Nederland kunnen acteren bij diverse mooie clubs in de regio van Rotterdam. Nog tijdens mijn actieve voetballoopbaan ben ik mijn trainersdiploma’s gaan behalen, om uiteindelijk tot de trainersstaf toe te treden van topklasser vv Capelle (mijn laatste club waar ik als keeper actief was). Daar ben ik twee jaar assistent en interim-trainer geweest. Na vervolgens twee jaar hoofdtrainer te zijn geweest van sv Bolnes in Ridderkerk ben ik momenteel werkzaam als hoofd jeugdopleiding en assistent trainer bij FC Dordrecht.

Door mijn blijvende fascinatie voor sport en mijn groeiende interesse voor de anatomie van de mens ben ik mij de afgelopen jaren tevens steeds meer gaan verbreden en verdiepen in fitness, en met name de fysieke aspecten binnen sport, en het veranderen van ‘lifestyle’ als grondbeginsel voor algehele fitheid. Achteraf gezien weet ik dat mijn levensstijl destijds niet de juiste was. Door goede, persoonlijke begeleiding en kennis over eigen lichaam (welke ik heb gemist in de cruciale fase van mijn leven) is het mogelijk iemand zijn eigen lichaam te laten leren begrijpen, iemand het optimale uit zichzelf te laten halen en iemand het laatste zetje (tot prof) te geven. Hierbij is een juiste verhouding tussen arbeid, rust en voeding van groot belang. Dit vergt een gedeeltelijke of zelfs volledige verandering en aanpassing van levensstijl. Deze visie op algehele gezond- en fitheid is dan ook de rode draad door mijn sportieve begeleidingen en trainingen. Ik bied graag het ontbrekende zetje in de rug en reik graag de juiste handvatten aan om te helpen uw doelen en dromen te bereiken!

"Algehele gezond- en fitheid eisen aanpassing of volledige verandering van levensstijl"

Naast mijn werkzaamheden als personal- en voetbaltrainer ben ik zelf ook dagelijks met sport bezig. Mijn passies zijn onder andere zaal- en veldvoetbal, mountainbiken, tennissen, hardlopen en boksen. Verder doe ik in de wintermaanden aan wintersporten, zoals schaatsen en skiën, en doe ik in de zomermaanden aan motorrijden (circuits) en hou ik van watersport. Mijn hele lichaam ademt sport en bewegen. Ik ben graag onder de mensen en vind het leuk dagelijks met mensen te werken en in contact te zijn. Ik ben dan ook blij dat ik deze aspecten sinds 2014 als personal trainer perfect kan combineren, met als bekroning sinds medio 2016 mijn eigen Personal Trainingsstudio.

Specialismen:

 • Sport-specifieke training
 • Afvallen/ toning
 • Kettlebell
 • Boksen

Diploma’s:

 • Fitvak A
 • Fitvak B
 • NASM Personal Training
 • Sport & Voeding
 • Functional Training
 • UEFA A & B

Wesley Kock

Mijn naam is Wesley Kock, al meer dan 20 jaar actief geweest als ringvechter op competitieniveau.

Ik ben begonnen met kickboksen en heb later de overstap gemaakt naar traditioneel boksen in verband met een rugblessure. Tijdens mijn actieve vechtperiode heb ik de eer gehad om met vele toptrainers en vechters te kunnen trainen. Zo heb ik onder de bekende trainers Roy Portier (muay thai) en Ton Dunk Sr. En Jr. (boksen) getraind en met vechters zoals Ashwin Balrak (Wereld-, Europees- en Nederlands kampioen muay thai), Noel Soares (Europees en Nederlands kampioen), Ruben van der Giessen (Europees- en Nederlands Kampioen), Hakan Sari (boks prof.), Steve de Veth (boks prof.) en nog vele anderen.

Langzamerhand begon ik ook de overstap te maken als trainer bij boksschool van ’t Hof. En behaalde ik mijn diploma’s als fitnessdocent. Buiten de vechtsporttraining om heb ik ook aan gerichte krachttraining gedaan en kennis gemaakt met alle elementen van cardiotraining. Het volgen van alleen vechtsporttraining is niet voldoende als je in de ring wil presteren.

"Mijn missie is dan ook om mensen te begeleiden naar het bereiken van hun sportieve doelen."

Uiteindelijk na meer dan 20 jaar te hebben gewerkt in het bedrijfsleven heb ik dan ook besloten het roer om te gooien, mijn passies te combineren en ben gestart als Personal Trainer (ZZP). Mijn passies zijn enerzijds het helpen van mensen, anderzijds heb ik een passie voor sport.

Nikos Domvridis

De afgelopen 10 jaar ben ik intensief met sport bezig geweest, trainingen geven, opleidingen volgen, experimenteren met verschillende sportstijlen en de daarbij horende voedingspatronen.

Sportstijlen: Van bodybuilding, powerlifting, bootcamps voor vechtsporters, boksen, crossfit en olympisch gewichtheffen, alles zelf beoefend en ervaring op gedaan.

In het het olympisch gewichtheffen heb ik mij gespecialiseerd. Niet alleen in het trainen van gewichtheffers maar ook in het “ weightlifting for athletes”, Gewichthef‐elementen in trainingen implementeren voor de het trainen van kracht en explosiviteit.

"Wil je sterker en explosiever worden of een combinatie training om daarmee droog te trainen? Neem contact op, ik ben er klaar voor. Ik heb de juiste technieken en tools in huis om jou te helpen je doel te bereiken."

Diploma’s:

 • Fitvak A
 • Sport en voeding
 • AALO gewichthef trainer Level 1
 • Eleiko strenght coach Level 1 international
 • Eleiko weightlifting for athletes

 
Geïnteresseerd om bij ons te komen trainen? Meld je dan aan!
Aanmelden